Ohje lukijoille

Olet nyt avannut Forssan Eläkkeensaajatry:n kotisivut. Sivun vasemmassa laidassa on palsta, jolta voit lukea yhdistyksemme erilaisista ajankohtaisista tapahtumista, kerhoista, matkoista ym. Palstatila on melko pieni, joten tästä näet usein vain pääotsikot.

Klikkaamalla aihetta, josta olet kiinnostunut ja haluat enemmän tietoa, pääset "Etusivulle". Täältä voit lukea enemmän tietoa ko uutisaiheesta. Jos haluat tältä sivulta takaisin pääotsikoita lukemaan, niin klikkaa sanaa "Etusivu".                   

Hyvin usein on edellä "Etusivulla"olevan tiedon lisäksi vielä lisää tietoa luettavissa sivulla "Tapahtumat". Tällä sivulla ovat kaikki kuukuden tapahtumat luetteloituina, joten aina on huomioitava kuukausi.

Klikkaa luettelosta tapahtuma, jota haluat tarkastella ja klikkaa sitä. Nyt avautuvalla sivulla on eräitä etuja, mm tähän voi olla liitettynä liite tai liitteitä. Liite on merkitty punaisilla kirjaimilla ja alleviivauksella. Näistä löydät lisää matkaa koskevaa tietoa.

Avatulta liitteeltä pääset takaisin klikkaamalla aivan näytön yläreunassa toisena vasemmalla olevaa kruksia.

Kaikkien liitteiden ollessa suljettuina voit siirtyä mille sivulle haluat klikkamalla punaisella palkilla olevaa sanaa. Esim. kuvagalleriassa on runsaasti kuvia vuosien varrelta moninaisista tapahtumista.

Jos käy niin, että pdf-liite ei avaudu, tarvitset tietokoneellesi ohjelman esim. Adobe Acrobat Reader-nimisen. Se on ilmainen (ole tarkkana ettet ota maksullista versiota). Neuvoa saa tarviitaessa vaikka tämän edellä olevan tekstin tekijältä.

LYHYESTI

- Jos haluat jostain ajankohtaisesta tapahtumasta lisätietoa, klikkaa sitä.

- Tulet "Etusivulle". Useimmissa tapauksissa saat asiasta vielä lisätietoa klikkaamalla punaisella palkilla olevaa "Tapahtumat"-sanaa. 

- Jos katsot kuluvan kuukauden tapatumaa, ne ovat luettelon muodossa ja klikkaa siitä luettelosta tapahtuma, josta haluat lisätietoa. Jos kyseinen tapahtuma on joskus myöhemmin, valitse kuukausi kalenterista.

- Jos avautuvan tapahtuman sivulla alareunassa ilmoitettu liitteistä, niin niistä liitteistä löydät kaiken mahdollisen tiedon tapahtumasta. Liitteen saa auki klikkaamalla punaista, alleviivattua tekstiä.                                           

Toivon, että löydät kotisivuiltamme itsellesi mieluisaa toimintaa!

vf